Lorena Șerban a doborât recordul pe Instagram

Lorena Șerban a doborât recordul pe InstagramCreatorii de conținut, influencerii și brandurile au ceva în comun: dorința de a crea conținut care să devină viral.

Lorena Șerban, o brașoveancă de 22 de ani, este content creator și a reușit nu doar să devină virală, ci inclusiv să depășească recordul mondial de pe Instagram.

Tânăra creatoare de conținut a reușit ceea ce mulți utilizatori de Instagram și-ar dori: să o depășească pe Kylie Jenner, una dintre cele mai cunoscute vedete din lume. Cu 77 de milioane de vizulizări, Kylie ocupa locul întâi cu cel mai vizualizat reel de pe Instagram.

 

Cum a reușit Lorena să depășească recordul pe Instagram?

Așa cum spuneam și în cea de-a doua zi din cadrul evenimentului World of Digital Summit 2021: What’s trending, este important să urmărești tendințele. Exact asta a făcut și Lorena. A urmărit tendințele internaționale și a realizat un material video scurt pentru #AuroraTrend.
După ce și-a încărcat videoclipul la Reels, s-a trezit cu milioane de vizualizări. Astfel, a strând, în doar 3 săptămână, 92 de milioane de vizualizări.

Lorena a urmărit trendurile internaționale și a realizat un video pentru #AuroraTrend. A încărcat materialul pe Instagram și peste noapte s-a trezit cu milioane de vizualizări, reușind în trei săptămâni să strângă aproape 100 de milioane de vizualizări la video (92 de milioane de vizualizări).

Vezi reels-ul făcut de Lorena Șerban.

Ce este reels?

Reels este o funcție nouă oferită de Instagram. Ea permite utilizatorilor să partajeze conținut scurt în format video. La fel ca și TikTok, funcția îți permite să înregistrezi și să editezi clipuri scurte, de 15 secunde. Mai apoi, le poți adăuga efecte și sunete.

Mai multe secrete despre cum să ai succes pe Instagram poți să citești în acest material scris de Robert Katai.

___
Sursă foto: IQads

Comments are closed.