Instagramology a fost partener #marathoncj

Instagramology a fost partener #marathoncjDuminică a avut loc ediţia a 4-a a Maratonului Internaţional AROBS Cluj-Napoca. Am participat la acest eveniment ca şi partener cu Instagramology (sunt foarte fericit pentru că e primul eveniment unde am văzut logo-ul Instagramology pus pe un afiş la loc de cinste: Partener Media – ai văzut Gabi că ţi-am ascultat sfatul) dar şi ca organizator cu RB-Events.

Când eşti inside of the event şi vezi ce se întâmplă pentru a pune în picioare un maraton de calibrul celui organizat duminică nu poţi spune decât că eşti mândru că ai făcut parte din echipa de organizare.

Joi după-masa eram cu Mihai pe stadion şi ne imaginam unde vor veni puse gardurile şi porţile. El stătea şi se uita în gol iar eu puneam întrebări de genul “Dar de ce pui aia acolo?”

Sâmbătă s-a dat drumul la înscriere. Oameni veniţi din Timişoara, Bucureşti, Iaşi s-au înghesuit să-şi primească numărul iar mai apoi să se bucure de atmosfera organizării unui maraton.

Vasi e student la business în Cluj-Napoca şi voluntar la Maratonul Internaţional Cluj-Napoca. I-am cerut să stea în tribună duminică dimineaţa la ora 06:40 ca să-i fac o poză să o pun pe Instagram. De ce? Pentru că uite, mai există studenţi care se trezesc cu noaptea în cap pentru a ajuta să se întâmple ceva frumos chiar şi pe ochi frumoşi.

Duminică, ora 09:10 se aude imnul României iar cei doi kenyeni stăteau liniştiţi la linia de Start pregătiţi de numărătoare. Au câştigat maratonul!

Moş Ion a fost cel mai vârstic alergător – asta ca să vedeţi că sportul nu cere vârstă!

When good life is good life after a long marathon!

A fost un maraton din toate punctele de vedere. Dar azi e luni şi mă uit cu multă satisfacţie la fotografiile pe care le-am uploadat pe Instagram cu hashtag-ul #marathoncj.

Cine ştie, poate va fi hashtag-ul oficial al maratonului, ce zici Horaţiu?