Cam asa s-a vazut Mercedes-Benz la TIFF 2017 pe Instagram

Cam asa s-a vazut Mercedes-Benz la TIFF 2017 pe InstagramAtunci când vine vorba de branduri care sunt studii bune de caz pentru comunicarea pe Instagram, Mercedes-Benz e în topul listei. Asta pentru că au reușit să lucreze cu influencerii încă pe când influencerii nu se numeau doar influenceri și au lansat campania #takethewheel direct pe Instagram. Sau pentru că au continuat să colaboreze cu instagrammerii și în campania #GLApacked. Sau pentru că niciodată nu au încetat să inoveze.

Însă de data asta vreau să felicit brandul Mercedes-Bens pentru că a reusit să ajungă la al 11-lea an de parteneriat cu unul dintre cele mai mari festivaluri din România – Transilvania International Film Festival.

Așa cum a declarat și Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars și CEO Mercedes-Benz România:

„Pe parcursul ultimului deceniu, Mercedes-Benz România a devenit un partener de tradiţie al TIFF, primul și cel mai mare festival din România dedicat cinematografiei. Suntem mândri să celebrăm deschiderea unui nou deceniu al parteneriatului nostru autentic și, totodată, să completăm scenariul acestei noi ediții prin recunoașterea valorilor cinematografiei, acordând Premiul de Excelență. De asemenea, suntem onorați să le asigurăm invitaților speciali cele mai bune experiențe pe durata festivalului, de la bordul autoturismelor Mercedes-Benz de ultimă generație.”

Și pentru că tot vorbim despre Instagram, Mercedes-Benz și TIFF, hai să vedem câteva fotografii care arată acest parteneriat frumos:

 

KONG be like… @officialmadalinaghenea #TIFF2017 #TIFFmoments #TIFF #cluj

A post shared by Silviu Necula (@silviu.necula) on

Azi mergem la @tiffromania cu masina oficiala @mercedesbenzro 👌🏼#mercedesbenz #masinaoficiala #tiff2017

A post shared by Chisiu Ioana – Carmen (@ioanachisiu) on

Ready for the red carpet. #TIFF2017 #MasinaOficiala #MercedesBenz wearing @laurahincu și @tezyo_shoes

A post shared by Anca Raluca Muresan (@ralucamuresan) on

HeyUGuys have arrived! #TIFF16 #tiffmoments #TransylvaniaFilmFestival 📷: @heyuguysofficial

A post shared by TIFF România (@tiffromania) on

Hai la drum ☝🏻 #mercedesbenz #masinaoficiala #tiff2017 #instagramTakingOver by @ioanachisiu

A post shared by Mercedes-Benz Romania (@mercedesbenzro) on