Noutăți de la instagram-desktop

Noutăți de la instagram-desktopZilele trecute, pâș-pâș au apărut niște unelte noi pentru Instagram varianta desktop. Steluța și inimioara.

noutăți de la instagram - desktop

Dacă în varianta mobilă inimioara îți arată notificările cu privire la cine, ce, câte inimioare ți-a s-au împărțit sau cine te-a comentat, aici, ia ghici? E fix la fel.

E un activity lab desăvârșit. Mi-e greu să pricep ce le-a luat așa mult să facă acest lucru posibil, dar în fine, nu mă plătește nimeni ca să aflu.

A doua apariție este steluța.

Steluța nu face altceva decât să îți propună noi descoperiri în rețea. Algoritmul celor propus se pare că ține cont destul de mult de persoanele pe care le cunoști, și, ca să fiu un bolnav cronic de scenarită, cred sincer că are ceva din facebook.

De ce: propunerea instagramului pentru mine are persoane cu care sunt deja prieten pe facebook, le acord like-uri pe marea rețea dar nu le urmăresc pe instagram. În fine, nu mi-o fi băut cafeaua.. încă.

Mă întreb oare dacă va apărea oficial în viitor și varianta de upload din calculator. Facem o estimare? 2, 6 luni?

Altă modificare a instagramului de care tot poporul planetar vorbește este noul algoritm. Nu vei mai avea pozele în ordinea cronologică, ci pe baza noii formule de calcul, e=mcpătrat ce va hotărî ce ar trebui să vezi mai bine. E clar că sunt interese globale comerciale, lăsând la o parte celebra sintagmă: what is best for you.

Robert a scris un material mai marketizat despre asta.

Dar, ceea ce se petrece acum în rețea e o amplă cerșetorie de notificări. Poze ca cea de mai jos au început deja să apară, nu doar la casele noastre, ci și la cele mai mari.

 

 

Dar, tu nu ești ca ION, nu pui botul la mesajele ‘facebook se va închide dă și tu mai departe la 8 prieteni treaba asta’. Dacă ești un profesionist, mergi pe drumul tău. Contentul face lucrurile să ruleze, nu instigarea la ‘ține-mă de mână’ ca să nu mă pierzi. Nu ești în pădure.

Iar ca să liniștim puțin apele, află că algorimtul este încă în testări, lucrurile funcționând deocamdată pe baza lui doar în anume părți ale planetei, iar postările de genul celor de mai sus pot fi ușor agasante. Nu vrea nimeni să știe fix de fiecare dată când postezi. Crede-ne!

Altfel, săptămână frumoasă vă urăm, ieșiți la pozat și, de ce nu, rulați fără #!