PRwave.ro aniversează 18 ani pe 18 aprilie

PRwave.ro aniversează 18 ani pe 18 apriliePRwave.ro, un site de știri și articole din mai multe domenii, cum ar fi afaceri, marketing, IT, finanțe, media și stil de viață, își sărbătorește cel de-al 18-lea aniversar. Acesta a fost lansat pe 18 aprilie 2005 și a fost primul site din România dedicat imaginii, comunicării și relațiilor publice pentru afaceri. În prezent, platforma rămâne un punct de referință pentru oamenii de afaceri, freelanceri și specialiștii în marketing.

Am lansat PRwave.ro și agenția de relații publice PRwave International într-o zi de luni, 18 aprilie 2005, în București, în cadrul unui eveniment restrâns cu prieteni, dar și cu specialiști în comunicare, marketing și publicitate. Am văzut întotdeauna site-ul ca unul care să dăinuie în timp și astfel am ajuns acum la 18 ani. Sunt foarte bucuroasă și le sunt recunoscătoare tuturor vizitatorilor site-ului și colaboratorilor PRwave. Aniversarea a 18 ani pe 18 aprilie este un moment special.” a declarat Violeta-Loredana Pascal, fondatorul site-ului.

Site-ul a publicat până în prezent peste 113.700 de articole, inclusiv știri, articole exclusiviste de la specialiști din România și din străinătate, studii de caz și interviuri, precum și prezentări de carte în secțiunea dedicată cărților, BooksWave. Cele mai multe materiale sunt încadrate în categoriile media, evenimente, afaceri, stil de viață și IT. BooksWave a prezentat 1419 de cărți de specialitate și beletristică.

„Cei 18 ani au adus multe momente frumoase și realizări, dar au fost și clipe dificile. Cheile unei prezențe online îndelungate sunt perseverența și adaptarea la nou. Am pornit www.prwave.ro ca un site care să reunească materiale din zona marketingului – comunicare, relații publice, publicitate, vânzări – dar am adăugat permanent noi rubrici: știri, un blog în engleză dedicat călătoriilor – Travel – Moments in Time -, BooksWave, și am avut și un forum (prezent foarte mulți ani) ș.a.” a adăugat Violeta-Loredana Pascal.

Povestea PRwave continuă

PRwave.ro a fost și este partener media al multor evenimente de afaceri, marketing, vânzări, stil de viață, concerte, naționale și internaționale, precum și al unor inițiative ale unor organizații neguvernamentale.

Cei care sunt interesați de o colaborare cu PRwave pot contacta reprezentanții site-ului oricând, folosind adresa de e-mail inclusă pe site.