Update-uri noi pe Instagram: Bookmark, Like la Comentarii si altele

Update-uri noi pe Instagram: Bookmark, Like la Comentarii si alteleAșa cum ziceam și pe Facebook, se pare că Instagram a lăsat desertul la final de an. Pentru că în ultima vreme lansează update după update.

Dar să trecem puțin în revistă ce update-uri noi am avut în ultima vreme:

Fotografii și Video care dispar în Chat

Cei care folosesc Snapchat sunt familiari cu acest feature, însă se pare că Instagram vrea să-l țină pe utilizator și mai mult pe platformă și să-l facă să-l folosească tot mai des. Asta dacă s-a săturat de Facebook sau încă nu a apucat să șteargă Twitter-ul.

A video posted by Instagram (@instagram) on

Live pe Instagram

Live-ul pe Instagram deja poate fi folosit de către utilizatorii din America. Încă mai este de așteptat până vine și în România.

A video posted by Instagram (@instagram) on

Un loc mai pozitiv

Cu o scrisoare mai pristică de la Kevin Systrom (CEO Instagram) lansează câteva featur-uri care să facă Instagram un loc mai pozitiv. Așa că acum poți să oprești comentariile la postările pe Instagram, să dai like-uri la comentarii sau să dai un report celor care crezi că deranjează prin hatereală și alte chestii negative.

A photo posted by Instagram (@instagram) on

Bookmark

Dacă ai văzut un stil de îmbrăcăminte, un video distractiv, un tutorial care te ajută să te machiezi mai bine (și mai repede) și ești sigur că te va ajuta pe viitor atunci poți să ți le salvezi. Fiecare fotografie/video va avea o icoană de bookmark în dreapta jos care-ți va oferi posibilitatea să le salvezi pentru mai târziu. Desigur, nimeni dintre urmăritorii tăi nu va vedea la ce ai dat save.

A photo posted by Instagram (@instagram) on