Cum arată vacanța de la fereastra ta?

Cum arată vacanța de la fereastra ta?De multe ori m-am trezit pierdut printre conturile de Instagram ale unor fotografi amatori care nu aveau nici un habar de ce înseamnă concept, foto-compoziție, încadrare, regula treimilor și alte principii. De ce? Pentru că acei utilizatori pur și simplu fotografiau exact ce vedeau, în stilul lor și înțelegerea lor a ce înseamnă o poză bună.

Dar până la urmă ce înseamnă o fotografie bună? Una care respectă toate regulile? Una care e luminată foarte bine? Una care are un subiect bine definit? Pentru unii sunt întrebări simple și ar putea răspunde țac-pac dar pentru utilizatorul normal de Instagram o fotografie bună este caracterizată printr-o simplă descriere – aia care-mi place mie!

De când s-a lansat campania #lafereastramea pe Instagram am început să fiu mai atent la un anumit tip de fotografii – cele care încalcă toate regulile fotografiei dar care reprezintă exact ce vede utilizatorul – vacanța de la fereastra lui.

Așa că am făcut o selecție de fotografii care sper să vă inspire ca să ne arătați cum arată vacanța de la fereastra voastră.

Iar dacă vrei să mergi în Grecia cu o vacanță all inclusive mai poți posta fotografii pe Instagram și Facebook până în 31 august.

Premiile pentru concurs

Premiul I – 1 x Vacanta pentru doua persoane in Grecia (avion charter dus-intors pentru doua persoane si cazare la hotel All Inclusive pentru 7 nopti)
Premiul II – 2 x Aparate de fotografiat instant Lomo (cu bateriile si filmul incluse)
Premiul III – 10 x Kit pentru gratar (gratar si geanta cu un compartiment de racire, in care poate fi depozitat gratarul)
Premiul IV – 10 x Kit pentru plaja (geanta de plaja cu rogojina, papuci de plaja, minge gonflabila, fresee, prosop de plaja)
Premiul V – 10 x kit pentru picnic (geanta cu un compartiment de racire, tacamuri, farfurii din ceramica securizate, patura cu suprafata dubla)

Premiile vor fi acordate în urma jurizării de către promotorii campaniei Ariel Constantinof, Cosmin Tudoran, Adriana Șandru, Emanuel Romedea, Cristian Manafu, Radu Vălcan, Vlad Berte, Alina Ceușan, Alex Damian, Robert Katai și un reprezentant VEKA România.

Iar dacă veți câștiga o vacanță all inclusive în Grecia atunci cu siguranță veți avea ce posta pe Instagram:)

 

#vacanta #lafereastramea #arhitecture #window #cantgetenough #europe

A photo posted by @oanaradu_ on

#vacanta #lafereastramea @VEKARomania

A photo posted by Rux Diaconu (@ruxdiaconu) on

#throughback time! Beautiful blue 💦💦💦 #vacanta #lafereastramea @vekaromania

A photo posted by Veronica Tim (@lacritim) on

Mood de #vacanta #lafereastramea #window #summer #august #light #bucharest #instameet #green #sommer #vacation

A photo posted by Andra Nicula (@andranicula) on

@vekaromania #vacanta #lafereastramea #instameet #bucharest #bucuresti #romania #building #sky

A photo posted by Stefan Alexandru Geogloman (@alexstefang) on

How does your city vacation look like?

A photo posted by Robert Katai (@katairobi) on

Hello sunshine 🌞

A photo posted by Vlad (@vladberte) on

Un citat faimos zicea ceva de genul: “Dacă iubești ceea ce faci, nu vei lucra nicio zi din viața ta.” … iar eu aș adăuga că dacă iubești ceea ce faci, vei fi într-un concediu continuu. Eu nu mi-am luat niciodată un “concediu” oficial. Ar fi stupid să-mi iau o pauză de la ceea ce fac cu viața mea zilnic… 😊 VEKA Romania m-a provocat si ne provoaca printr-un ✿CONCURS✿ cu o tona de premii sa surprindem atmosefara de vacanta din oras, caci vacanta nu tine de un spatiu anume, ci de o stare de spirit. Urca pe Instagram fotografii cu atmosfera de #vacanta in care sa apara si un cadru de fereastra. Pune hashtagurile #vacanta #lafereastramea si taguieste contul de Instagram VEKA – @vekaromania

A photo posted by Ariel Constantinof (@arielconstantinof) on