Concurs: Cadou 6 luni gratuite pe Zonga

Concurs: Cadou 6 luni gratuite pe ZongaCa să poţi face fotografii frumoase trebuie să descoperi. Iar ca să descoperi (uneori) trebuie să te plimbi, să ieşi din zona ta de confort (aşa-i Andrei?) şi să îţi deschizi ochii. Cred că fiecare oraş are o poveste de zis iar această poveste poate fi pusă foarte uşor şi frumos pe Instagram iar exemple avem destule: @colectivcluj , @cluj_napoca, @cityofbrasov

Zilnic observ sub hashtag-ul #viataincluj zeci de fotografii uploadate cu momentele instante din Cluj şi asta mă bucură pentru că mi se confirmă teoria: “Clujul este un oraş plin de viaţă şi culori ce merită promovat”

Dar acest lucru nu doar în Cluj ar trebui să se întâmple ci şi în alte oraşe, aşa că de ce nu ar exista şi #viatainiasi #viatainsuceava #viatainalbaiulia #viatainoradea etc? (well…poate chiar am dat o idee cuiva care să pornească acest hashtag în oraşul propriu)

Dar pentru ca plimbarea voastră prin oraş să fie mai interesantă vreau să vă dau cadou un abonament de 6 luni gratuit la aplicaţia Zonga.

Zonga Concurs

Ce este Zonga?

Zonga este un player cu toată muzica ta deja în cloud, ascultabilă cu sau fără net, sincronizabilă pe device-uri. Ai peste 20 de milione de piese, practic aproape orice-ți place. Îți dăm aplicații pentru PC, mobil sau tabletă, ca să ai muzica ta oriunde. sursa

Mecanismul Concursului

Dacă vrei să primeşti un abonament de 6 luni tot ce trebuie să faci e să downloadezi aplicația pe mobil şi s-o încerci în trial. Iar apoi îmi laşi un review într-un comentariu la acest articol. Cel mai bun review ales de mine va primi codul pentru voucher-ul de 6 luni gratuite pentru aplicaţia Zonga. Da, poţi spune şi de bine şi de rău (atâta timp cât ce e rău e o chestie constructivă).

Perioada concursului: 19 februarie – 26 februarie ora 23:59

Anunţarea câştigătorului: 27 februarie

Baftă!

Sursa Photo

Comments are closed.