Concurs: Cadou 6 luni gratuite pe Zonga

Concurs: Cadou 6 luni gratuite pe ZongaCa să poţi face fotografii frumoase trebuie să descoperi. Iar ca să descoperi (uneori) trebuie să te plimbi, să ieşi din zona ta de confort (aşa-i Andrei?) şi să îţi deschizi ochii. Cred că fiecare oraş are o poveste de zis iar această poveste poate fi pusă foarte uşor şi frumos pe Instagram iar exemple avem destule: @colectivcluj , @cluj_napoca, @cityofbrasov

Zilnic observ sub hashtag-ul #viataincluj zeci de fotografii uploadate cu momentele instante din Cluj şi asta mă bucură pentru că mi se confirmă teoria: “Clujul este un oraş plin de viaţă şi culori ce merită promovat”

Dar acest lucru nu doar în Cluj ar trebui să se întâmple ci şi în alte oraşe, aşa că de ce nu ar exista şi #viatainiasi #viatainsuceava #viatainalbaiulia #viatainoradea etc? (well…poate chiar am dat o idee cuiva care să pornească acest hashtag în oraşul propriu)

Dar pentru ca plimbarea voastră prin oraş să fie mai interesantă vreau să vă dau cadou un abonament de 6 luni gratuit la aplicaţia Zonga.

Zonga Concurs

Ce este Zonga?

Zonga este un player cu toată muzica ta deja în cloud, ascultabilă cu sau fără net, sincronizabilă pe device-uri. Ai peste 20 de milione de piese, practic aproape orice-ți place. Îți dăm aplicații pentru PC, mobil sau tabletă, ca să ai muzica ta oriunde. sursa

Mecanismul Concursului

Dacă vrei să primeşti un abonament de 6 luni tot ce trebuie să faci e să downloadezi aplicația pe mobil şi s-o încerci în trial. Iar apoi îmi laşi un review într-un comentariu la acest articol. Cel mai bun review ales de mine va primi codul pentru voucher-ul de 6 luni gratuite pentru aplicaţia Zonga. Da, poţi spune şi de bine şi de rău (atâta timp cât ce e rău e o chestie constructivă).

Perioada concursului: 19 februarie – 26 februarie ora 23:59

Anunţarea câştigătorului: 27 februarie

Baftă!

Sursa Photo

5 comments on “Concurs: Cadou 6 luni gratuite pe Zonga”

 1. Eu n-o sa zic prea multe date si specificatii tehnice, ca pe alea le poate vedea oricine folosind cateva zile aplicatia. Zic doar atat: Zonga e ce trebuie. E organizata, are multe, enorm de multe melodii faine, noi si vechi, calitate audio excelenta, newslettere minunate si un client service exact cum trebuie. Ah, sa mai zic de playlisturi? Nu mai spun, ca sunt acolo, asteptandu-ne! 😀

 2. In ultimele luni am folosit Zonga prin oferta faina de la Indygen si am fost foarte multumit de ceea ce-mi ofera. Powerwalk-ul din fiecare dimineata, de acasa pana la birou a fost mereu asezonat cu playlisturile din Zonga si mi-a prins intotdeauna bine combinatia asta.

  Aplicatia e bine structurata, calitatea melodiilor oferite este impecabila desi uneori nu prea am fost incantat ca nu am gasit exact melodiile pe care le doream, dar au o baza de date impresionanta si nu duci lipsa de alegeri bune. Mi se pare faina ideea ca iti poti descarca playlisturile si le poti asculta online, pentru drumurile lungi in care netul nu mai e si nu exista foarte mult semnal. In rest nu ma pot plange.

  Ca mici sugestii: Mi-as dori ca Zonga in browser sa treaca de la o platforma flash la o combinatie de html5+javascript pentru ca mi se pare ca uneori Flash-ul ingreuneaza considerabil viteaza utilizarii aplicatiei si deseori am avut probleme de genul: “the script is unresponsive. Please stop/reload the page” – probleme dese pe Firefox cauzate de Flash si de cateva ori si pe Chrome, iar pentru aplicatia de mobil, mi-ar placea sa nu mi se incarce random o melodie sugerata de Zonga, cand eu ascult unul din playlist-urile mele preferate.

  Cam asta e review-ul/feedback-ul meu pentru Zonga.

 3. Sa revin la subiect. Folosesc Zonga de mai bine de un an. Imi place aplicatia si o folosesc in special cand fac miscare. Punctele forte: ai muzica preferata atat pe tel cat si comp sau tableta. Trafic nelimitat daca esti abonat Vodafone (pt. 2.99 €/luna), calitate a sunetului excelenta, streming bun. Gasesti piese si sugestiile playlist-urilor facute de Zonga se potrivesc in mare parte cu gusturile mele. Ar mai fi si alte atuu-uri dar ma opresc.

 4. Felicitări Laurenţiu! Ai câştigat premiul de 6 luni gratuite pe Zonga. Îţi voi trimite un e-mail cu toate datele şi specificaţiile.
  Felicitări şi enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published.