Virus pe Instagram – o mişcare de marketing imorală

Virus pe Instagram – o mişcare de marketing imoralăMashable şi TheVerge vorbesc despre virusul pe Instagram care îţi aduce like-uri şi followers.

Acum…dacă am schimba cuvântul “virus” cu următoarele cuvinte: aplicaţie, concurs, campanie, site, status, imagine, fotografie cum vi s-ar părea? Mashable şi The Verge vorbesc despre o aplicaţie pe Instagram care îţi aduce like-uri şi followers. Ar fi mai ok, nu? Normal.

Hackerii şi-au dat seama că e mai bine să crească valoarea unui brand în social media decât să fure numere de carduri. Pentru că toată lumea se laudă cu like-uri şi cât de “bazat” este pe social media. Astfel, virusul Zeus a fost modificat pentru a da like-uri false pe Instagram. Aceste like-urile false sunt vândute pe Internet la Pachete Promoţionale – 1000 de buc. de followers la 15 dolari şi 1000 de like-uri la 30 de dolari. Ieftin, nu?

 sursa

Vreau să atrag atenţia clienţilor care lucrează cu aşa zişi consultanţi de social media care vă pot demonstra că în nici o lună vă aduc peste 1.000 de followersi pe Instagram. Vă zic sincer şi direct – Nu se poate aşa ceva. Asta desigur, dacă vreţi urmăritori falşi şi cu o conversie de cumpărare de ZERO barat.  Dar cu siguranţă nici un cont de Instagram, în special în România, nu poate creşte atât de repede la 1000 de fani pe Instagram peste noapte. Ahhhh ba…poate dacă sunteţi vreun brand la nivelul Coca-Cola sau Lady Gaga ori Justin Bieber.

Vreţi un cont sănătos pe Instagram?

Aveţi răbdare, fiţi constanţi şi fiţi creativi. Restul vine de la sine!

sursa photo – Mashable