#WorldOfDigital: What works in Influencer Marketing

#WorldOfDigital: What works in Influencer MarketingÎn universul superdinamic al marketingului digital, creatorii de conținut reprezintă o forță puternică, capabilă să influențeze opiniile și deciziile consumatorilor într-un mod unic și autentic. Despre secretele și strategiile de succes din spatele marketingului cu influenceri am povestit pe îndelete cu Geanina Rădulescu (Marketing Director @SQUAD), Inesstana și Claudiski  (Content Creators), în cadrul panelului de discuții “What works in Influencer Marketing & Influencers Talk” de la “World of Digital” – Spring Edition.

Printre concluziile-cheie ale discuției aflăm că piața merge către content vorbit. Practic, ONLINE-ul este al oamenilor care au abilități de vorbire, respectiv vânzare. LIVE-ul e pe val și asigură rezultate extraordinare. TikTok LIVE și Instagram Reels înregistrează impact relevant, fiind reprezentative pentru viitorul digital.

Speakerii acestui panel au încurajat participanții de la “World of Digital” să fie consecvenți, să-și definească nișa și să-și vadă de drumul lor, indiferent de obstacolele sau dezamăgirile întâmpinate pe parcurs. Un creator de conținut nu crește peste noapte. Toată munca din spate iese la suprafață la un moment. Este important să rămâi activ, încrezător, consecvent și deschis la nou!

Panelul de discuții “What Works in Influencer Marketing & Influencers Talk” a oferit o perspectivă bogată și inspirațională asupra lumii dinamice a marketingului cu influenceri, confirmând faptul că parteneriatul autentic și creativitatea pot aduce rezultate remarcabile în acest domeniu în continuă expansiune.

World of Digital este un concept Creative Energy Corner! Urmăriți-ne pe Facebook și Instagram pentru mai multă INSPIRAȚIE și MOTIVAȚIE în DIGITAL WORLD &  Nu ratați următoarele OFFLINE MEETINGS OF ONLINE CREATORS!