World of Digital Fest 2024 Highlights – Întâlnirea Offline a Verii pentru Digital Creators

World of Digital Fest 2024 Highlights – Întâlnirea Offline a Verii pentru Digital CreatorsPe 18 iunie, Terasa Mega Mall a devenit punctul de interes pentru pasionații de digital, găzduind cel mai așteptat eveniment al verii pentru creatorii de continut, antreprenori si industria MarCom – World of Digital Fest 2024. Nici măcar temperaturile ridicate nu i-au putut opri pe cei 500+ de participanți să lase laptopurile și să participe la evenimentul offline dedicat lor!

Activari cool, muzica bună, râsetele, challenge-urile creative, concursurile dar și deserturile delicioase și cocktail-urile răcoritoare au făcut din acest eveniment un adevărat festival al creativității și bunei dispoziții. Dacă ai fost acolo, știi deja ce atmosferă electrizantă a dominat evenimentul. Iar dacă nu ai ajuns, pregătește-te pentru următoarea ediție, pentru că sigur nu vrei să ratezi această experiență super cool!

Challenge-uri creative și premii pe măsură

Reels, stories, postări creative – acestea au fost ingredientele principale care au “condimentat” întreg evenimentul. Participanții și-au folosit creativitatea și imaginația pentru a crea materiale digitale cu produsele brandurilor prezente. Cei mai inventivi au câștigat premii surpriză:

  • Un weekend cu cel mai nou model electric Honda
  • Un purificator de aer de la Daikin
  • O ședință foto profesională de la World of Digital 
  • Premii exclusive de la Gin Mare 
  • Premii exclusive de la Colin’s 

Mai mult, fiecare participant a primit un goodie bag cu cele mai noi produse de la Ursus, iar cei care au raspuns provocarii celor de la Colin’s au primit un voucher de 100 RON. 

Mulțumim partenerilor noștri!

Evenimentul a fost susținut de parteneri premium precum BCR, Școala de bani, Mega Mall, Honda și Honda Nord, parteneri Gold (Pepsi, Daikin, Colin’s, ADNV și Young Living) și Silver Ursus, Aqua Carpatica, Sâmburești, Knafeiada, Yoop, Gin Mare și Jack Daniel’s. 

Muzică live și moment surpriză de stand-up

Reels, stories, dar să ne și distrăm! Evident că nu am uitat de distracție și ne-am asigurat că invitații noștri se vor simți super bine. Cu ajutorul partenerului nostru pentru entertainment, Roton Music, am adus-o pe scena pe talentata Bianca Tilici, care ne-a încântat cu cele mai noi melodii recent lansate. Voia bună a continuat cu Cristian Dumitru, care a organizat un moment de stand-up la care cu greu te puteai abține să nu râzi in hotote. 

Întâlnirea offline a verii pentru pasionații de online

World of Digital Fest 2024 a fost mai mult decât un eveniment; a fost o celebrare a creativității și a pasiunii pentru digital. Participanții au avut ocazia să socializeze, să își împărtășească ideile și să creeze noi colaborări într-un cadru relaxat și prietenos. 

Noi le-am cadrul perfect cu activari, spatii pentru continut, cu desertul delicios de la Knafeiada, vin de la domeniile Sâmburești și cocktail-uri gustoase pregătite de Gin Mare și Jack Daniel’s. Ne-am răcorit și cu apa Aqua Carpatica Flavours, dar și cu un Pepsi rece, numai bun pe aceste calduri. 

Mulțumim tuturor celor care au participat și susținut World of Digital Fest 2024 și au împărtășit cu comunitățile lor experiența de la evenimentul nostru! Ne vedem anul viitor pentru o nouă ediție plină de surprize și momente de neuitat!

Până atunci, vă invităm să ne urmăriți în social media pe Facebook @WorldOfDigitalRo și pe Instagram @iworldof