Instagrammerii din Romania se intalnesc cu ocazia World Wide Instameet 10

Instagrammerii din Romania se intalnesc cu ocazia World Wide Instameet 10Cei care urmăriţi constant activitatea pe Instagram cu siguranţă aţi observat că multe comunităţi din lume încep încetul cu încetul să se pregătească de următorul World Wide Instameet ce va avea loc în weekend-ul viitor, 4-5 octombrie.

Dacă aveţi nevoie de mai multe detalii vă recomand să răsfoiţi link-ul community.instagram.com

Şi Clujul participă la World Wide Instameet 10! De data aceasta vom ieși din oraș și ne vom opri abia când ajungem la Școala lui Gerula! Mugur Pop (despre el puteţi citi un articol interesant pe www.printransilvania.ro) ne așteaptă cu o herghelie de cai, vulturi dresați și povești fascinante cu și despre daci!

Dacă vrei să vii cu noi, te așteptăm sâmbătă, 4 octombrie, în Piața Unirii, la ora 10.00. De aici vom pleca împreună către Valea Gârbăului pentru un #wwim10cluj aproape de natură. Și cadre memorabile surprinse cu telefonul!  Transportul ni-l asigurăm fiecare.
Hashtag oficial eveniment – #wwim10cluj

Un alt instameet la care vă recomand să mergeţi este cel din Bucureşti care vă aşteaptă cu multe surprize.

În București dam startul întâlnirii duminica, pe 5 octombrie, de la ora 13.00, la Galeria Galateca. Echipa @igersbucharest și @icentreromania (Apple Premium Reseller) v-au pregătit cadouri pentru cele mai frumoase fotografii realizate la instameet si postate cu tag-ul #wwim10ro.

Până atunci, am pregătit un CONCURS FOTO național care să arate lumii unicitatea țării noastre. Va provocăm să surprindeți cât mai creativ stilul românesc tradițional și reinterpretările moderne ale acestuia!

Folosiți tagul #AutenticRomanesc cu fotografiile postate pe această temă în perioada 26 septembrie – 10 octombrie. Premiile sunt oferite de @lablouseroumaine și @lauralazarworld.

Cele mai reușite fotografii vor fi prezentate în cadrul unei expoziții foto găzduită de Galeria Galateca.

Hashtag oficial eveniment – #AutenticRomanesc, #wwim10ro

Dacă organizaţi instameet-uri în oraşele voastre vă recomand să daţi de ştire într-un comentariu aici pe blog ca să vadă cât mai multă lume.

 

Comments are closed.