Ce aţi vrea să citiţi pe Instagramology?

Ce aţi vrea să citiţi pe Instagramology?În august 2013 am relansat site-ul Instagramology în forma unui blog cu noutăţi şi alte informaţii din zona Instagram. Până în momentul de faţă, este singurul proiect de acest gen din România (nu ştiu dacă e chiar şi din Europa sau din întreaga lume) în spatele căruia a stat un om care are o familie, un job de 8 ore pe zi şi un alt blog.

Prin site-ul Instagramology am reuşit să promovez alţi instagrammeri, primul e-book de Instagram, diferite întâlniri ale instagrammerilor la nivel naţional, expoziţia şi de asemenea să ofer statistici lunare care se pare că sunt destul de utile  agenţiilor şi companiilor.

Şi multe dintre cele menţionate mai sus nu s-ar fi putut întâmpla dacă nu exista comunitatea de oameni care citesc acest blog şi distribuie informaţia mai departe. Am fost atent la nevoile voastre, dar simt că este loc de mai bine. Aşa că azi vă scriu şi vreau să vă-ntreb pe voi, cei care citiţi Instagramology, ce informaţii vreţi să citiţi pe acest blog, ce ştiri şi noutăţi v-ar interesa sau dacă aveţi alte sfaturi şi idei de dat pentru a dezvolta acest proiect.

Aştept ideile, sfaturile, criticile voastre în comentariile de mai jos!

Până una-alta, vreau să vă mulţumesc că citiţi acest blog!

blog instagramology

Comments are closed.