World Wide Instameet @ Jidvei by Instagramology

World Wide Instameet @ Jidvei by InstagramologyAvem deja o tradiție la noi în comunitatea de instragrammeri, care se petrece în perioada asta a anului: World Wide Instameet! Este momentul în care grupuri de instagrammeri de peste tot din lume se adună și colindă orașe, zone industriale sau turicstice pentru a celebra într-un fel aparte platforma Instagram. Mai mult, pentru noi, cei dependeți de Instagram, este o ocazie bună de a socializa cu oameni noi, pasionați de fotografie (fie ea cu telefonul sau cu alt dispozitiv) sau social media și, evident, de a cunoaște alții noi.

Ce facem noi, de fapt, într-o astfel de adunare organizată? În general schimbăm impresii despre gadgeturi, aplicații, campanii, branduri, fotografie, filtre și așa mai departe. Ne place să facem asta? Evident!

Pe de altă parte, un eveniment de genul World Wide Instameet este o oportunitate reală de promovare locală, națională și globală. Depinde pe care o țintești. Nu te întreba cum că-ți răspund acum. În acestă zi, toată lumea folosește și urmărește un singur mare hashtag, și anul aceste este #WWI12. Poți promova o idee, un loc, o țară, un brand.

Autumn. Take 1.

A photo posted by Cosmin Tudoran (@cosmintudoran) on

Date fiind circumstanțele, noi, cei trei de la Instagramology, ne-am gândit să depășim granițele orașului și să plecăm spre alte locuri care sunt sunt extrem de ofertante când vine vorba de fotografie și networking memorabil. Astfel că am dat câteva telefoane și e-mailuri, iar rezultatul ne bucură inimile până peste măsură.

#WWI12 la Jidvei. Castelul Bethlem Haller, Cetatea de Baltă

Da, mergem la Jidvei, iar locul care ne va oferi adăpost e în adevăratul sens al cuvântului clișeic, de poveste! Ne bucurăm de sprijinul producătorului de vin din plin și promitem să profităm la maxim de tot ce ne poate oferi, de la povești de spus nepoților, până la degustări de vin și explorări de zone cu lumină și verdeță precum în Rai. De fapt… nu-s sigur că în Rai au mașini bune de off-road cum o să avem noi. intagramology_jidvei

Ne-am dorit și diversitate, astfel că în acest World Wide Instameet românesc organizat de Instagramology vin instagrammeri din zone diferite ale țării, cu interese și joburi care nu prea au nicio legătură între ele. O parte dintre ei sunt deja vedete locale, naționale sau mai mult de atât, alții sunt pe drumul spre succes și vrem să le dăm încredere și credit. Așadar, vor fi cu noi Mihail Onaca, Vlad Berte, Ciprian Vlădulescu, Alexandra Hurducaș, Ana Morodan, Oana Huja, Lavinia Cernău, Cătălin Georgescu și Gina Fîrte.

 

After a year of organic growth the result was fantastic ~ Super sweet stum. Yummy!

 

A photo posted by Vlad (@vladberte) on

Newsfeed pe Tumblr

O să încercăm ceva nou. Știi doar, suntem niște oameni creativi cărora le place să experimenteze. Pentru că altfel nu învațăm nimic! Vom aveam un cont de Tumblr la care se vor “lega” toți participanții. Așa că incursiunea noastră la Jidvei poate fi urmărită pe hashtagurile #wwim12, #jidvei și #instagramology, dar și pe contul acesta de Tumblr.

Screen Shot 2015-10-03 at 12.30.04 AM

Și… dacă sunteți în zonă, dați-ne de știre și treceți pe la noi!