#WWIM12 la Castelul Bethlen-Haller, Jidvei. Filmul unei experiențe

#WWIM12 la Castelul Bethlen-Haller, Jidvei. Filmul unei experiențeWorld Wide Instameet-ul pe care l-am organizat în recentul sfârșit de săptămână a fost unul, zău dacă nu, cel puțin de neuitat. Începând cu zona geografică și castelul în care am fost cazați și omeniți, până la podgoriile și crama Jidvei pe care le-am vizitat călare pe sute de cai putere off-road, totul a fost incredibil. Cu atât mai mult cu cât orice fotograf își dorește să surpindă scenele la care noi am fost martori.

Până ne vom dezmetici din excursie și vom fi în stare să facem un articol cuprinzător despre experiența pe care am avut-o, îți las filmele zilelor 1 și 2, în care cu greu am comprimat totul.

Vizionare cât mai… instaPlăcută!

Ziua 1

#WWIM12JIDVEI by Instagramology.roPrima zi prin împrejurimile Castelului Bethlen-Haller Jidvei din Cetatea de Baltă a fost… perfectă! Am comprimat în 2 minute și jumătate toată aventura participanților la #WWIM12Jidvei, organizată de Instagramology cu sprijinul Jidvei. Play and smile with us! Then visit jidvei.tumblr.com!

Posted by Instagramology on Sunday, October 4, 2015

 

Ziua 2

#WWIM12 @ Jidvei by Intagramology.ro#WWIM12Jidvei, ziua 2. Zeci de km parcurși, lecții deschise despre vie, multe soiuri de vin învățate și degustate, aproximativ 150 de cadre filmate cu iPhone 6 și 6+, montate ulterior pe iPad Air 2. Și peste 110 poze publicate până acum pe Instagram sub hashtagul #wwim12jidvei.

Posted by Instagramology on Tuesday, October 6, 2015

Ambele clipuri sunt filmate cu iPhone 6 și iPhone 6 Plus, iar montajul a fost făcut pe iPad Air 2.

Hashatul oficial și contul de Tumblr

Dacă vrei să vezi și fotografiile celor prezenți, poți vizita hashtagul #wwim12jidvei și contul de Tumblr pe care l-am creat special pentru acest eveniment, și pe care fiecare participat și-a împărtășit munca depusă.

Suntem încântați de rezultate și sper că și ție îți place ce vezi! Iar dacă ai vreo sugestie de loc în care am putea merge pentru următorul instameet, te rog să ne lași un comentariu. Abia așteptăm să explorăm zone noi din țară!

Comments are closed.