Alexander Spatari va avea o fotografie expusă la Cannes

Alexander Spatari va avea o fotografie expusă la CannesMai ţineţi minte când v-am zis zilele trecute despre galeria d’Instagram de la Cannes? După postarea articolului am putut să văd câteva dintre fotografiile alese de voi pentru hashtag-ul #instagramcannes şi mi-am dorit foarte mult ca măcar cineva din România sau Moldova să ajungă la Cannes.

Azi am aflat că cineva din Moldova va avea fotografia expusă la Cannes. Iar acesta nu este nimeni altul decât Alexander Spatari.

Our three winners were selected based on the originality, technical execution and subject matter of their submissions. Their photos will be featured in our gallery space and each will receive a Leica C camera and travel kit, courtesy of Leica and Herschel Supply.

Congratulations (félicitations) to the following winners:@spatari,@kinseyand,@oldspice

Iar fotografia lui Alex este aceasta

L-am rugat să-mi spună scrie câteva rânduri despre fotografie!

Poza asta am facut-o in luna Februarie al acestui an pe unul din cele mai frumoasa si fotogenice plaje din lume – Ipanema din Rio De Janeiro. Este o fotografie absolut autentica, eu n-am planificat nimic, deci am ajuns in locul potrivit la momentul potrivit. Am facut aproape 10 duble din unghiuri diferite si ma bucur foarte mult ca surferul acesta statea linistit si a pozat pentru mine. Ca rezultat este o fotografia finala reusita, a fost notata de multe ori cu diferite ocazii, si acum ma bucur foarte mult ca am castigat si acest concurs la Cannes Lions cu ea.

După ce i-a mulţumit frumos pentru rândurile scrise mi-a răspuns

Multumesc! Sunt foarte fericit!

Felicitări maxime Alex!