Concurs: România este Magică pe Instagram

Concurs: România este Magică pe Instagram618365b2fd9911e285d522000a9f3c76_7

Despre România Magică şi despre Tiparo am mai scris. Dar uite că acum şi-au adunat puterile pentru a arăta oamenilor de pe Instagram (şi nu numai) cât de Magică este România.

Concursul se va desfăşura pe parcursul lunii august şi o să aibă câte o temă pe săptămână. La sfârşitul fiecărei săptămâni vom alege 5 câştigători care vor primi, de la @tiparoromania , fotografia lor tipărită într-o carte poștală unicată!

Ce trebuie să faci pentru a câștiga?

1. Să postezi în fiecare săptămână maxim 5 fotografii cu tema săptămânii, iar în descriere să foloseşti tag-urile #Tiparo#cadoulperfect şi #romaniamagica într-un mod constructiv. Tema acestei săptămâni este: România însorită — Răsărit.

2. Toate pozele etichetate, noi sau vechi trebuie să fie ale voastre.

Hai să dovedim că România este magică! Tu fotografiezi, #Tiparo te premiaza! Câștigă #cadoulperfect de vară. Mult succes!

Ca şi o recomandare pentru această campanie aş fi renunţat la cele 3 tag-uri şi aş fi promovat doar #romaniamagica. Ar avea ambele “branduri” de câştigat. @Romaniamagica ar fi câştigat ca şi expunere în online şi mai ales ar fi atras oamenii pe contul lor (it is about the community) iar @Tiparo ar fi avut de câştigat pe partea de offline în care le trimitea câştigătorilor fotografia unicată într-o carte poştală unică, ei fiind axaţi mai mult pe partea de offline/print.

Dar e de lăudat pentru că promovează frumuseţile din România!

Comments are closed.