Organizează evenimente smart cu ajutorul „FaceRecognition” for pictures by Ality

Organizează evenimente smart cu ajutorul „FaceRecognition” for pictures by AlityÎn era dezvoltarilor ample ale tehnologiei, utilizatorii încep să-și dorească din ce în ce mai mult gadget-uri și aplicații care sa îi ajute în desfășurarea activităților de zi cu zi, dar și în buna gestionare a timpului. Fie că este vorba de content-ul pentru social media sau pur și simplu păstrarea unor amintiri din cadrul unui eveniment, FaceRecognition for photos este tool-ul ideal pentru transmiterea fișierelor media către participanți.

În continuare, te invităm să descoperi cum poți să organizezi evenimente smart atunci când ai tehnologia de partea ta.

Ce este FaceRecognition for pictures?

FaceRecognition este un modul al aplicației de smart event management Ality. El aduce beneficii atât organizatorilor, cât și invitaților de la un eveniment, scurtând timpul de așteptare pentru transmiterea și primirea fișierelor media.

Cum funcționează și ce beneficii are pentru invitați?

Invitatul trebuie să acceseze secțiunea „FaceRecog” din cadrul evenimentului la care participă și să încarce în aplicație, conform instrucțiunilor, un selfie. Odată urmat acest proces, fiecare invitat va primi în mod automat, în 24 ore de la finalizarea evenimentului, pozele în care acesta apare. 

Așadar, timpul de așteptare este redus, iar utilizatorii nu trebuie să caute prin sutele sau miile de poze cadrele în care ei apar.

Ce beneficii au organizatorii?

Cele mai valoroase beneficii ale folosirii unei aplicații pentru a organiza evenimente smart sunt pentru organizatori. În primul rând, aceștia vor găsi un tool ce reprezintă încă un canal targetat pentru expunerea sponsorilor sau a partenerilor. De asemenea, pe toate pozele transmise, se poate adăuga un watermark cu logo-urile sponsorilor. Iar pentru o mai bună expunere a partenerilor, participanții pot fi nevoiți să urmărească o reclamă înainte de a putea accesa pozele. Organizatorii pot vedea, în mod detaliat, rapoarte analitice cu privire la participanți care au primit albumele media. Un alt beneficiu este și expunerea gratuită în social media.

În ceea ce privește siguranța utilizării acestui modul, parametrii reglementărilor GDPR au fost luați în considerare și aplicați. Toate datele sunt anonimizate, iar acestea se șterg la 3 zile după trimiterea pozelor către participanți. Totodată, transferul fișierelor are loc în condiții optime de securitate.

Noi suntem pregătiți pentru tine! Tu ești pregătit să ai un eveniment smart de succes cu Ality?

Află mai multe detalii pe Ality.