Grijă cu geotag-ul pe scări!

Grijă cu geotag-ul pe scări!Spune-mi de unde urci mai multe poze ca să-ți spun unde stai!

Pentru freak-controls ca mine-așa, treaba asta cu geotagul pornit nu e tocmai simpatică. E mișto să pui pozele cu locația, mai ales acolo unde locația reprezintă un punct turistic, dar când urci pozele cu cafeaua de dimineață, umbra preferată pe trup sau, mai rău, câinele/copiii/pisica și nu ești atent, poți oferi celor care te urmăresc locația unde sălășluiești. Dacă te loghezi de-acăsică și stai într-unul din blocurile comuniste rata de succes a aflatului e mai mică, în schimb dacă nu.. Well, ghinion.

Am verificat treaba asta de stalker-wannabe cu mai bine de 5 persoane. I-am abordat direct: auzi, tu stai pe strada X? ‘Da, da de unde știi’ a fost replica venită.

De exemplu. Pe Marian nu-l putem urmări, pentru că el, cel mai #arogant din Cluj s-a protejat nepornind locația deloc.

Eu, mai puțin arongat ca dânsul am lăsat doar locațiile de-afară, ca să arăt că am mai plimbat ursul și pe alte meleaguri. Nah, ce săă.. Robert este cel mai simpatic, el pune doar cu zonele ‘turistice’. Not so Oups..

Ca să ștergi ce ai deja urcat de la adresa de baștină, de-acolo de unde pătrunzi în pita Instagram de dimineața și seara, trebuie să editezi și să ștergi. Buba e că poți doar din aplicția de pe smartphone. Dar e mai simplu și e mai sănătos.

Iar ca să fii sigur/sigură, atunci când urci viitoarea poză ai grijă ca adding to photomap să fie oprit sau să desemnezi tu o altă locație.

PhotoMap

Better safe than sorry.


Help us grow. Thank you! Just click it!

Like us!