Instagram Inspiration: @Oannriz

Instagram Inspiration: @OannrizÎnainte de toate, spune-mi te rog, cine este, dincolo de ecranul laptopului, pc-ului și al telefonului, @Oannriz?

Întotdeauna mi’a fost ciudat să vorbesc despre mine. Realitatea mea este tare simplă. Sunt o tânără liniștită, iubitoare de frumos, care își petrece timpul liber într’un mod creativ. Ce’i drept, Instagram’ul este vinovat în mare parte, de tot ceea ce inseamnă creativ în viața mea.

 

Spring sent me an email! ✉ Picture inspired by talented @annaremarchuk ❤

A photo posted by Oana (@oannriz) on

 

Care îți este ocupația/job-ul de zi cu zi? E mereu interesant să vezi ce fac sau cu ce se ocupă mai exact oamenii din spatele unor conturi on-line și offline!

De cînd mă știu, am fost înconjurată de copii și parcă undeva, am știut ca asta este exact ceea ce o sa fac toată viața. În prezent, lucrez ca profesor învățător într’un after school. Asta nu poate decât să mă bucure! (Majoritatea pozelor le realizez dimineața.)

Și când ai început să folosești aplicația Instagram, în ce context? Nu îmi amintesc contextul în care am descoperit aplicația, dar îmi amintesc foarte bine cât de mult mi’a plăcut. Se întampla în urmă cu un an și ceva. Ce aplicații folosești pentru editarea fotografiilor, ce filtre aplici deobicei? Să fiu sinceră, eu editez toate pozele în instagram. Mă joc puțin cu originalul, la umbre, contrast, luminozitate și cam asta’i tot! Nu folosesc niciun filtru.   

We had such a wonderful weekend! ♥ Is anyone from Bulgaria? ✌ A photo posted by Oana (@oannriz) on

 

Am observat tendința multora de a publica pe conturile lor și fotografii realizate cu camera, în special DSLR-uri, nu doar cele făcute cu telefonul. Ți se pare un lucru bun sau rău?

Admir câteva conturi ale unor super femei care au poze doar cu DSLR’uri. Sunt convinsă că sunt oameni care sunt contra fotografiilor care nu sunt realizate cu ajutorul unui telefon, dar eu una nu am nicio problemă. Atâta timp cât ceea ce văd îmi dă o stare de bine sau mă poartă prin cine știe ce continent, la ce bun să mă intreb cu ce este făcută fotografia?

Ok, the big question! Ce te motivează/inspiră/îți dă impulsul să deschizi camera și să publici ceva.
Poate dorința care zace în fiecare dintre noi: să devin cea mai bună în ceea ce fac.

Te-ai gândit de la inceput să-ți organizezi fotografiile într-un anumit mod, să aibă o anumită temă, culoare, feeling sau a venit totul natural.
Vai, nici vorba de organizare! La început, eram euforică și îmi venea să postez orice. Apoi, am ajuns să gandesc orice detaliu. Cred că asta ni se întâmplă tuturor!

Și cum reusești să rămâi inspirată, motivată? E atât de ușor să devină totul o rutină. Any tips&tricks?
Logodnicul meu. ( Asta a fost cel mai rapid raspuns!) Are atât de multă încredere în mine și îmi apreciază orice efort pe care îl depun, în orice domeniu. Orice om care are alături persoanele potrivite, va reuși să realizeze mai mult decât își poate imagina.

Crezi că platforma Instagram te-a ajutat personal sau professional și dacă da, cum anume, concret? Citesc deseori pe diverse site-uri că sunt oameni care câștigă sume serioase pe o singură fotografie publicată, care fac parte din agenții sau au manageri, fac parte din campanii serioase, în special pe zona fashion și travel.
Din punct de vedere profesional, nu m’a ajutat. Cel puțin, până acum! Mi se pare foarte tare că există oameni care câștigă sume serioase din fotografie. Până la urmă, așa îți dai seama că ceea ce faci, este de calitate! Din punct de vedere personal, pot spune ca am devenit mai ambițioasă (asta într’un mod pozitiv ). Am descoperit că îmi place să mă provoc.

Ce n-am întrebat până acum pe nimeni, dar e mereu un soi de controversă: ce părere ai despre hashtag+uri? Am observat că le folosești și tu. Unii sunt deranjați de ele, alții folosesc această metodă drept un tool de promovare.
Eu sunt deranjată de foarte puține lucruri în viață, așa că îți imaginezi cât de greu îmi este să înțeleg cum poate fi cineva deranjat de niște hastag’uri. Eu le folosesc pentru că mi’au fost benefice. Am descoperit conturi asemănătoare cu ceea ce îmi place mie să postez, tocmai cu ajutorul acestor hastag’uri.

Apropo de oameni/brand-uri de success, spune-mi pe cine urmărești, cine te inspiră de pe Instagram. E greu sa alegi, știu!
Cred că nu este zi în care să nu descopăr un profil superb! Am să mă limitez la câteva conturi care îmi plac foarte, foarte mult pana in prezent. Încep cu două surori romance, stabilite în Vienna @irinahp & @_pomegranate, apoi @lumadeline, @linda_lomelino, @local_milk, @mimi_brune. Într’adevăr, este foarte greu să aleg!

Mulți sunt de părere că niciodată viața reală nu e așa roz precum o fac alții să arate prin fotografiile lor. Tu ce părere ai?
Tocmai pentru că nu este neaparat roz, ce nevoie aș avea să văd și pe instagram lucruri care mă întristează? Poate că unii ar spune că entuziasmul meu se datorează faptului ca îmi petrec toată ziua printre copii, dar totuși, ei m’au învățat că viața este cel mai prețios dar pe care îl avem. Cred că ni se întamplă mai multe lucruri bune, decât rele. De ce să nu recunoațtem asta?

Dar comunitatea din România cum ți se pare? Ce crezi că îi lipsește sau cum ai îmbunătăți-o, dacă ai putea?
Asta îmi place cel mai mult la instagram! Am întâlnit persoane de calitate (chiar și personal), cu care am legat prietenii prețioase. Cred că toate lucrurile or să decurgă normal, atâta timp cât nu uităm să ne apreciem sincer unul pe celălalt.

Spune-mi, te rog, cele mai faine locuri pe care le știi din România și alte țări, numai bune pentru frame-ul Instagram!

❤ #seemycity #bucharest #darlingweekend

A photo posted by Oana (@oannriz) on

 

Ahhh! Îmi plac locurile simple, poate chiar uitate. Îmi place câmpul de la mine de acasă, îmi place Maramureșul, Bucovina. Nu am ajunns niciodată în Apuseni sau în Deltă, dar este în plan. Avem o țară frumoasă! Despre alte țări, nu mai este nevoie sa scriu.. Cred că până la urmă, orice loc este fain, dacă ai ochiul format să vezi nevăzutul. În galeria ta apar des bunătăți frumos frame-uite . Te pasionează serios zona de food//styling sau pur şi simplu îţi place să găteşti?

 

Morning routine! #morningslikethese A photo posted by Oana (@oannriz) on

Până să descopăr instagram, mâncarea era o necesitate, nu o plăcere. Cu timpul, lucrurile s’au schimbat! A început să’mi placă să gătesc și să decorez. Încerc să mă perfecționez în această zonă. Îmi place cel mai mult de până acum. Cine știe pe viitor.. Sunt foarte flexibilă

Pe final, arată-ne o fotografie care te inspiră zilele astea.

I’m certain I was a bird in a past life. Photo by @melissafindley

A photo posted by Jessica Stein (@tuulavintage) on

Comments are closed.