Instagrammerul săptămânii – Dragos Ometita

Instagrammerul săptămânii – Dragos OmetitaDe când am terminat #InstawalkAB şi apoi am ajuns la #EnjoyHD am început să mă joc şi eu cu fotografiile Alb/Negru. Costin spunea că-i plac foarte mult fotografiile alb/negru pentru că poţi să scoţi în evidenţă mult mai bine subiectul şi-n plus dacă ai probleme cu mixul culorilor atunci la compoziţia alb/negru îţi va fi mai uşor.

Pe @odd_optimist l-am găsit când am intrat prima oară pe hashtag-ul #BW_Romania (Black & White). De atunci îl urmăresc cu mult interes pentru compoziţia lui de alb şi negru transpus în fotografiile uploadate pe Instagram. Îmi place genul acesta de street Black & White la el dar mă deranjează forţarea hashtag-urilor la fiecare fotografie. Nu-l cunosc personal, nu m-am întâlnit niciodată cu el dar asta nu înseamnă că nu-l pot urmări pe Instagram sau chiar să-l propun ca “Instagrammerul săptămânii”

Dacă sunteţi interesat de fotografiile alb negru pe Instagram vă recomand să-l urmăriţi pe odd_optimist şi mai ales să intraţi în comunitatea #BW_Romania pentru schimbul de experienţă şi de ce nu, poate chiar pentru a înfiripa o comunitate a instagrammerilor care postează fotografii alb negru.

Până atunci vă recomand să-i urmăriţi lucrările postate mai jos:


 

Comments are closed.