Instagrammerul săptămânii – Mustafa Seven

Instagrammerul săptămânii – Mustafa SevenUna dintre teoriile pe care le-am scris în ebook-ul despre Instagram a fost “Învaţă de la alţii“. Iar pentru că teoria fără practică este zero am ales să mă apuc de treabă. Şi-am început să urmăresc o grămadă de branduri, prieteni şi mai ales fotografi. Dincolo de google-itul de “the best instagram users to follow” am avut onoarea să aud de la Claudiu Moisescu (@themoise) la Workshopul despre Instagram de Mustafa Seven. Un fotograf din turcia pe care trebuie să-l urmăreşti pe Instagram.

Chiar dacă unele imagini cu siguranţă nu sunt făcute din camera telefonului, dar vorba lui Dragoş LuduşanNu e un păcat capital să pui poze din DSLR atâta timp cât fotografiile sunt ale tale. În plus, dacă eşti fotograf, de ce să nu foloseşti şi instagramul ca un instrument de promovare?“, însă observ amprenta lui în fiecare imagine.

Momentele instante cotidiene te fac să-l placi şi mai mult.

În plus, proiectul lui de portrete @portra_it poate fi cu siguranţă o sursă infinită de inspiraţie.

În concluzie, pentru cei care sunteţi în căutare de instagrammeri de urmărit, vi-l recomand pe Mustafa Seven pentru că poate fi o sursă de inspiraţie şi mai ales pentru că feed-ul vostru are nevoie de un fotograf ca şi Mustafa.

Cont oficial Mustafa Seven: http://instagram.com/mustafaseven

Proiect Portra_it: http://instagram.com/portra_it

Website oficial: http://www.mustafaseven.com/