#Instainterviu – primul interviu-concept pe Instagram

#Instainterviu – primul interviu-concept pe InstagramFaci surfing pe internet zilnic. Nu e un privilegiu pentru tine, ci o rutină. Şi în periplul tău online dai de mai multe tipuri de oameni. Unii muncesc, alţii nu muncesc, câţiva sunt în vacanţă sau concediu etc. Unii te enervează, alţii îţi plac şi chiar te surprind plăcut. În existenţa ta virtuală sunt şi oameni care inspiră, dar şi oameni care caută inspiraţie.

Brad Florescu este unul dintre cei care inspiră prin munca lui. Sunt destui care ar spune că este într-o continuă vacanţă, dar eu ştiu că asta emană aparenţele. Pentru mine este un om care munceşte continuu, care şi-a urmat pasiunea şi care pur şi simplu vrea să descopere.

Pe Brad îl urmăresc pe Instagram de ceva timp şi de fiecare dată când îi văd o fotografie în feed-ul meu trezeşte o emoţie: uneori mă enervează pentru că el e acolo pe plajă şi eu sunt în trafic, alteori mă emoţionează apusul surprins, care se vede deasupra golfului Thailandez, sau drumul înconjurat de palmieri. Pentru mine, după cum propovăduiam ultima dată în public la Webstock, Brad este un generator de emoţie vizuală.

De aceea am vrut să-i iau un interviu. Pentru că interviurile le faci cu oamenii care contează pentru cotidian, cu cei care au ceva de spus în rândul unei comunități, şi Brad este unul dintre cei care au un cuvânt de spus. Am vrut să facem un interviu clasic, pe care să îl redau pe blog. Dar când l-am abordat prima oară a venit cu ideea genială de a face chiar pe Instagram acest interviu! Adică eu îl întreb printr-o fotografie, cu text alăturat, şi el îmi răspunde printr-o fotografie sau mai multe, depinde de cum crede şi simte, la fel, cu text alăturat.

Așa a apărut tot acest concept de interviu. L-am definit, l-am ambalat şi i-am dat un nume pe care l-am transformat şi în hashtag-ul #instainterviu.

brad florescu instainterviuDin căutările pe care le-am făcut pot spune că este primul interviu din România făcut doar pe Instagram. S-ar putea să fie o idee care n-a apărut încă în mintea nimănui sau dacă a apărut, nu a fost implementată. Dacă ştiți mai multe decât mine despre acest subiect, vă rog să-mi spuneţi.

Aşadar, vă invit joi, 17 octombrie 2013 începând cu ora 08:00 să urmăriţi hashtag-ul #instainterviu unde veţi putea vedea ce însemnă un InstaInterviu şi pentru a afla mai multe despre trăirea şi libertatea lui Brad Florescu.

Comments are closed.