Red bull şi-a spălat păcatele cu un video pe Instagram

Red bull şi-a spălat păcatele cu un video pe InstagramRed bull este unul dintre brandurile care merită să le urmăreşti atunci când intri pe Instagram. De ce? Pentru creativitate, pentru simplitate, pentru branding, pentru consecvenţă, pentru nebunie, pentru ingeniozitate şi pentru că a fost singurul brand care a sărit din stratosferă;)

Dar să nu uităm că şi brandurile alea mari pe care le tot lăudăm şi le copiem mai greşesc. După ce Instagram a lansat secţiunea Video cei de la Red bull s-au grăbit să facă şi ei un video pe Instagram care, după părerea mea, este unul jalnic.

Dar le-am iertat păcatul când au ajuns să strângă după 4 zile aproximativ 31.800 de like-uri şi 417 comentarii cu acest video.

Video-ul e un preview al săriturii lui Valery Rozov care se aruncă de pe Muntele Everest. Red Bull a pus un video mai lung pe canalul lor de Youtube în Mai care a ajuns la 796.536 de vizionări.

Un exemplu bun de cum să-ţi refaci imaginea atunci când cineva te huleşte. Desigur, poate că tu nu trebuie să te urci pe nu ştiu ce vârf de munte şi să te arunci doar pentru a-ţi reface imaginea dar TREBUIE să găseşti acel strop creativ care te pune din nou pe piedestal.

Well…domnilor şi doamnelor care vă ocupaţi de social media…se poate şi altceva decât “de weekend” sau “ne relaxăm” ori “like dacă vreţi să…”