Instagrammerul săptămânii: Victor Stăvilă

Instagrammerul săptămânii: Victor StăvilăPe Victor l-am descoperit când a avut loc #instameetro. De-atunci îl urmăresc cu mare plăcere şi-mi “fură” câte-un double tap de fiecare dată când are ocazia:)

Victor este din Chişinău, Moldova şi lucrează ca şi Graphic Designer la Publicis Moldova.

cont oficial: www.instagram.com/victorstavila

Hai să-l cunoaştem mai bine:

1. De când te-ai apucat de Instagram şi de ce?

Tin minte bine acest moment, cand pe web au inceput sa apara primele fotografii facute cu aceasta aplicatie, mi s-a parut foarte interesant si nu aveam rabdare. Voiam cit mai repede sa-mi procur un smartphone:)) macar ca aveam un aparat foto digital pe care-l purtam permanent cu mine. Chiar si data cind am facut prima fotografie pe Instagram o tin minte)), a fost pe 26 decembrie 2011, fotografiam tot ce-mi aparea in cale si nici nu banuiam ca o sa fiu dependent de el chiar si azi, dupa ceva timp trecut.

2. Fotografiezi ceva anume sau orice ţi se pare interesant?

Cred ca inca sunt in cautare de stil, la moment pun ce-mi face din ochi si ma inspira, pe instagram pun numai fotografiile facute pe telefonul mobil si cu el explorez locuri noi, asta poate fi un fragment urban, un fragment din natura. In ultimul timp am observat ca-mi place sa fac si portrete.

3. Care sunt aplicaţiile pe care le foloseşti pentru editarea fotografiilor înainte să le uploadezi pe Instagram?

Inainte foloseam numai Snapseed-ul, dar de ceva timp am cazut pe VSCOcam, aceasta aplicatie isi lasa bine amprenta pe fotografia mobila. Pentru inspiratie recomand VSCOgrid, e ceva ce merita de urmarit!

4. Cine sunt Instagrammerii tăi preferaţi şi de ce?

Instagramul e o comunitate atit de mare datorita carei in fiecare zi descoperi talente de la care te poti inspira, as numi citiva din ei macar ca lista e cu mult mai mare. Imi place @kitato pentru fotografiile lui nebune:), @gotlib pentru culoare, @nunoassis pentru arhitectura si linii, aici as mentiona si instagramerii din zona, pentru ca sunt talentati si-mi pare bine ca sunt:) @spatari, @olenyka, @malostev, @burlioz, @eu_eu, @iris_cretu, imi pare bine ca am cunoscut si din Romania citiva instagrameri interesanti ca @crisam, @lorantpandea. Cum am mai scris fiecare are ceva de la care primesti o doza de inspiratie si aici lista lor nu se termina.