Vrei să faci un viral pe Instagram? Fă un bine.

Vrei să faci un viral pe Instagram? Fă un bine.Cu toţii am trăit acel moment în care am îngheţat, inima s-a oprit în piept şi creierul a luat-o razna. Am început să căutăm în buzunarul din dreapta, în buzunarul din stânga, în buzunarul din spate şi apoi ne-a luat valul de întrebări “Mi-ai văzut telefonu?…Unde mi-e telefonul?…Mi-ai luat telefonul?” iar apoi am fost loviţi de greutatea cuvintelor: “Mi-am pierdut telefonul“.

Cred că prin acele momente au trecut şi Kimchi Ho împreună cu prietenul ei când au ajuns acasă după o excursie cu bicicleta. Desigur, momentul nu a fost atât de intens pentru că sora ei i-a arătat un video de pe userul lui Brooke care a ajuns un viral!

Astfel, câţiva băieţi care s-au dat cu skate-ul au reuşit să facă o faptă bună, să creeze un viral şi să ne dea încă un motiv pentru care ar trebui să folosim instagram!

Acest video a ajuns un viral fiind menţionat în multe publicaţii internaţionale ca şi Huffington Post, MSN, International Business Times, News.Com.Au, Mail Online, ABC News, CBC News.

Întreaga poveste găsiţi pe blogul designeriţei Kimchi Ho

Morala zilei!

Vrei viral? Fă un bine!