Ce așteptări aveți de la un cont de brand pe Instagram?

Ce așteptări aveți de la un cont de brand pe Instagram?Tot mai multe branduri din România au început să comunice și pe Instagram. Majoritatea dintre acest branduri au început să folosească Instagram în top 3 cele mai folosite rețele de social media din strategia de comunicare digitală.

Ba mai mult, am observat că multe dintre aceste branduri au început și să facă diferite campanii.Fie că vorbim despre campanii de awarness, de strângere de followers sau pur și simplu de închegare a unei comunități.

Desigur, încă suntem la începutul unei ere în care brandurile încă testează platforma și încearcă să-și dea seama cum să-i facă pe utilizatori să știe de prezența lor.

Dar pentru că lucrurile încă se pot schimba și putem da o mână de ajutor atât agențiilor cât și clienților, hai să răspundem cât mai mulți la următoarea întrebare:

Ce așteptări aveți de la un cont de brand pe Instagram?

Lăsați răspunsurile voastre în zona de comentarii și dați mai departe ca să aflăm cât mai multe răspunsuri. Iar specialiștii care știu să asculte vor lua seama la părerile voastre!

Încep eu – Aș vrea să văd din partea brandurilor din România o implicare mai activă în comunitatea de Instagram, transmiterea unei valori de brand adaptate platformei dar mai ales fotografii de calitate!

5 comments on “Ce așteptări aveți de la un cont de brand pe Instagram?”

 1. As vrea sa vad din partea brandurilor din Romania fotografii de o calitate mai buna, sa ne dam seama ca este vorba de un brand care se respecta,si aici drumurile se impart in doua…sunt unele branduri care nu fac altceva decat sa copieze fotografiile de produs de pe fb si sa le posteze pe insta si altii care ies cu tabletica la fotografiat “cai verzi pe pereti” nu au o legatura pozele lor,nu spun o poveste, nimic nimic…

 2. 1. Foto de calitate(originale)
  2. Content interesant
  3. Să-și răsplătească followersii de pe Insta prin concursuri de creativitate (fără tâmpenii cu like&share)

 3. La unele brand-uri s-ar potrivi sa publice poze cu clientii lor folosind produsul

 4. Sa inteleaga platforma cu adevarat si sa faca lucruri adaptate pentru Insta. Sa nu duplice continutul de pe Facebook si pe Instagram. I hate that!
  Sa fie mai mult despre poze de calitate si continut surprinzator decat despre imagini cu text pe ele (-50 reducere la papuci) – IAK! Really, that’s the best you can do?
  Senzatia de pana acum pentru brandurile din Romania este ca nu au un om dedicat si pasionat pe care sa il puna in charge de platforma. Eu lucrez in moda si in domeniul asta brandurile ar putea face chestii absolut minunate. Dar nu fac. Pentru ca nu stiu cum. Inca 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.