Din 33 de sfaturi de folosire a instagramului

Din 33 de sfaturi de folosire a instagramuluipe care le-am scris în ebook (ce urmează să fie lansat) îţi voi dezvălui 4 dintre ele.

7. Folosește Photomap

E un mod plăcut de a-ți aduce aminte de anumite locuri. Ca de exemplu dacă mergi într-un concediu și faci poze din acel concediu și le pui pe photomap. Mai târziu te apucă nostalgia și vrei să vezi pe unde ai fost și ce ai făcut în acel loc. Ori de ce nu, poate la finele anului să vezi pe unde te-ai plimbat și ce ai fotografiat.

19. Combină-ți imaginile

Dacă nu vrei să pui 5 imagini una după alta poți opta pentru o aplicație care îți pune cele 5 imagini într-una singură. Eu de exemplu folosesc Insta Pic Frames care-mi permite până la 5 imagini să pun într-una singură. Și se poate downloada gratis de pe Google Play Store.

21. Vrei să fii văzut în like-uri?

Imaginile care au peste 10 like-uri nu mai arată userii astfel dacă vei ajunge să dai like la o imagine care are peste 10 like-uri nu se va vedea userul tău. Vrei să fii văzut? Încearcă să apreciezi imaginile care au mai puține like-uri.

26. Spune o poveste

Înainte să uploadezi o imagine întreabă-te ”E destul de interesantă această imagine pentru a o uploada pe instagram?” ”Spun eu ceva prin această imagine?”

Comments are closed.