Discover Parâng împreună cu Instagramology

Discover Parâng împreună cu InstagramologyInstagrammerilor le place să descopere locuri noi, atât în orașul lor cât și în zonele din apropiere.

Bazat pe teoria asta, ne-am adunat împreună cu Vila Iulian, Necktie Agency, The 4Th Floor și susținuți de către Sykes România să punem bazele unui proiect care credem noi ar trebui să îi ajute pe cei din jurul nostru să redescopere bogăția Munților Parâng.

Dorinta noastra este sa crestem vizibilitatea si interesul turistic fata de acest areal, in mod organic si non-invaziv, organizand evenimente specifice mediului montan, dar care sa nu altereze sau sa impiedice dezvoltarea naturala. De aceea, respectul si iubirea pentru natura si munte, reprezinta sorgintea initiativei noastre.
Totodata, rolul educativ al activitatilor pe care le vom intreprinde, este esential pentru stabilirea unei relatii transparente si facile intre simpatizantii/iubitorii stilului de viata activ si sanatos, desfasurat in mijlocul naturii si formatorii de opinie din diversele domenii de comunicare (traditionale si digitale). sursa

Așa că în weekendul ce urmează vă recomand să fiți cu ochii pe hashtag-ul #discoverparang și desigur, să urmăriți paginile de Facebook și Instagram al acestui proiect minunat.

Nu de alta, dar cu siguranță va crește în voi dorința de a face cel puțin o vizită!