Ai nevoie de un telefon accesibil care să le facă pe toate? S-a lansat Redmi Note 11!

Ai nevoie de un telefon accesibil care să le facă pe toate? S-a lansat Redmi Note 11!Faptul că telefoanele ne-au devenit accesorii indispensabile nu mai este un secret pentru nimeni. Vedem un street art? Scoatem telefonul și-l pozăm. Vrem să păstrăm legătura cu cei dragi? Scoatem telefonul și sunăm. Avem un video call programat? Scoatem telefonul, intrăm pe ZOOM și susținem conferința. Să nu mai spunem de cei care au reușit să-și transforme pasiunea într-un job cu ajutorului unui telefon mobil.

După cum vezi, mobilul nu este doar viitorul, ci a revoluționat inclusiv afacerile. Telefoanele mobile sunt instrumente cheie de comunicare pentru majoritatea consumatorilor.

Chiar e nevoie de tehnologie care să le…facă pe toate?

Cam da. Telefonul mobil este o parte vitală a oricărui mediu profesional. Telefoanele nu fac doar apeluri, ci permit o rază largă de comunicații cum ar fi e-mail, conferințe video, mesagerie instant și multe altele. Așadar, dacă vrei să fii un profesionist productiv, este nevoie ca telefonul tău să aibă unele caracteristici.

În ceea ce privește trendurile din 2022, dacă ar să le rezumăm la unul singur, am spune că video marketing-ul rămâne câștigător pentru acest an. Unul din cele 11 sfaturi pentru a crea conținut video este legat de calitatea filmării. Iar calitatea o obții cu ajutorul unei camere bune, cum e cea de la Redmi Note 11.

Cu ajutorul unei camere bune și al unui trepied, chiar poți crea materiale care să fie relevante, dar și apreciate de către audiența ta. Și, de ce nu, chiar îți poți transforma pasiunea într-un business.

Top caracteristici pe care ar trebui să le aibă un telefon bun

Nu este întotdeauna ușor să-ți dai seama care sunt funcțiile de care ai cu adevărat nevoie. Drept pentru care, am creat această listă de caracteristici pe care să le cauți într-un telefon mobil, dacă activezi în marketing și comunicare:

  1. Viteza de încărcare;
  2. Cameră foto/video care captează tot ce are viața de oferit; verifică nu doar camera standard, ci și camera frontală, mai ales dacă ești creator de conținut care face conținut video și selfie-uri;
  3. Difuzoare stereo pentru o mai bună experiență a sunetului;
  4. Spațiu de stocare generos; cu siguranță îl vei umple cu fotografii, e-mail-uri și altele.
  5. Software-uri de securitate de care ai nevoie într-un telefon de serviciu;

Ți se pare imposibil să găsești toate specificațiile într-un singur telefon? Avem o surpriză pentru tine. Xiaomi tocmai ce a lansat seria Redmi Note 11 în România. 

Seria vine cu patru noi telefoane și își propune să ridice standardele din industrie practicând, în același timp, prețuri accesibile. Telefoanele din această serie sunt: Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11S, Redmi Note 11.

 

Mai mult decât atât, dacă decizi să-ți achiziționezi un astfel de telefon în perioada 24 februarie – 9 martie, vei primi cadou și o pereche de căști Redmi Buds 3 (în limita stocului disponibil).  

Consumul de conținut video online crește în fiecare an, astfel că este important să găsești noi posibilități de afirmare. Pe lângă faimoasele TikToks sau Reels, dacă te gândești să-ți faci un canal de YouTube, Redmi Note 11 mai are o surpriză pentru tine.

Xiaomi a anunțat un parteneriat cu YouTube prin care să le ofere utilizatorilor până la 3 luni de gratuitate la abonamentele YouTube premium. Acum e mai simplu să te bucuri de conținutul preferat fără întreruperi și să rămâi axat pe ceea ce e relevant pentru tine.

Ești social media manager? Citește acest articol care conține sfaturi de productivitate într-o lume plină de noutăți.

În concluzie, ai la dispoziție un telefon mobil performant, de ale cărui caracteristici te poți bucura pentru un preț accesibil. Acum e mult mai simplu să creezi conținut, să răspunzi la e-mail-uri și să faci fotografii care să strângă multe aprecieri.

Cheia este la tine. Ești pregătit să-ți upgradezi viața profesională cu ajutorul unui telefon Redmi Note 11?

_____
Sursă poză de copertă: Rawpixel.com, Freepik.com