Cum s-a văzut Electric Castle pe Instagram

Cum s-a văzut Electric Castle pe InstagramCred că cel mai urmărit cont de instagram din România, în categoria de evenimente şi festivaluri este Electric Castle. Au reuşit să strângă până în momentul de faţă peste 1613 de followers la doar 135 de fotografii. Pe perioada festivalului, 19-22 iunie, au uploadat doar 10 fotografii pe contul oficial folosind doar un singur hashtag oficial #electriccastle fără alte hashtag-uri ajutătoarea.

Dar e interesant să vezi câte fotografii şi videoclipuri s-au uploadat pe diferite hashtag-uri construite în jurul celui oficial. Aşadar, conform statisticilor generate de IconoSquare avem următoarele date:

  • electriccastle – 4372medias
  • electriccastlefestival – 243 medias
  • electriccastle2014 – 53 medias
  • electriccastlefeatival – 8 medias
  • electriccastlefestival2014 – 4 medias
  • electriccastleselfie – 4 medias
  • electriccastlebracelet – 2 medias
  • electriccastlefest – 2 medias
  • electriccastlefesztival – 2 medias

Şi desigur că avem şi alte hashtag-uri gen #electriccastleeee, #electriccastleswunderland, #electriccastleoo care nu au generat decât o singură fotografie sau un singur video.

Şi chiar dacă a fost doar la a doua ediţie se pare că impactul pe care l-au avut pe Instagram a fost unul destul de mare. Deci „Bigger, Stronger, Better” şi-a atins scopul!

Desigur, ca şi consumator de Instagram poate aş fi vrut să se ocupe mai mult şi de această reţea de socializare. Mi-ar fi plăcut să văd în timpul zilei activităţile de prin tabără, să fac cunoştinţă cu participanţii, să primesc exclusivităţi behind the scene şi poate câteva mesaje call-to-action. Ba mai mult, i-aş fi activat pe followers să creeze şi mai mult conţinut.

Îmi place totuşi că au făcut o pagină de feed unde apar doar fotografiile de pe Instagram -> www.electriccastle.ro/en/feed

Şi uite încă un motiv pentru care Instagram este în creştere în România. Consumatorilor (de la evenimente organizate până la evenimente speciale din viaţa fiecăruia) le e mai la îndemână să folosească IG decât TW.

Aşa se vede #electriccastle pe tagboard iar mai jos aveţi o selecţie de fotografii de pe Instagram!

Bravo EC! Aţi făcut o treabă bună. La anul vreau mai mult:)


Comments are closed.