Generația Z – cei care sunt #AllOut pentru pasiunile lor

Generația Z – cei care sunt #AllOut pentru pasiunile lorFie că ești gamer, content creator, pasionat de muzică sau film, știm cât e de greu să găsești inspirație și susținere.

Tocmai de aceea, venim cu o declarație pentru tine: a fost lansată #AllOutBySamsung, o platformă în care vei găsi cele mai cool proiecte pentru cea mai fresh generație de până acum.

Dacă:

  • îți place să creezi când toți stau pe margine și comentează;
  • ai curaj să faci ceva nou, chiar dacă pare că toate s-au făcut deja;
  • îți ies cele mai bombă planuri;
  • job-urile inventate de generația ta bat și visele cele mai wild;
  • ești noul olimpic sau noul rockstar;

…atunci ești #AllOut pentru pasiunile tale, iar Samsung este #AllOut pentru tine.

#MakeCityNightsEpic

Pentru creatorii de conținut, creativitatea nu e doar o pasiune. Este un stil de viață #AllOut. Dacă iubești serile de vară și apreciezi tot ce are noaptea mai cool de oferit, poți câștiga 5 Samsung S22 Ultra sau o experiență epică împreună cu un prieten la un party surpriză.

Cum poți să câștigi? Postează o poză sau video pe Instagram despre cum te distrezi tu noaptea în orașul tău. Folosește în caption #MakeNightsEpic și #withGalaxy, dă tag @samsungromania și intri direct în concurs.

Descoperă aici toate detaliile concursului.

This is a waste of time Awesome Expo

Și tu faci poze la plating înainte să mănânci? Ai minim 100 de selfie-uri în telefon la fiecare sesiune foto? Probabil și ție ți s-a spus că este a waste of time ceea ce faci. Uite că Samsung a demonstrat că nu e așa!

This is a waste of time Awesome Expo este expoziția foto care a adus laolaltă 4 artiști din GenZ și ne-a arătat, cu ajutorul telefoanelor, ce anume îi inspiră în munca lor. Pentru ei, telefonul a devenit un mediu de exprimare artistică, prin care au demonstrat că pasiunile care încep pe telefon nu sunt deloc o pierdere de timp.

#AllOut este o declarație pentru tine, cea mai fresh generație de până acum. Este locul în care vei găsi cele mai cool proiecte, indiferent de pasiunea pe care o ai. Și partea cea mai tare? Samsung este permanent alături de tine, te ajută să-ți dezvolți creativitatea și să încerci tot timpul lucruri noi, dar mai ales să îți transformi pasiunile într-un stil de viață!

22 Epic Nights

Ce poate fi mai frumos decât nopțile răcoritoare de vară, cele în care te pierzi pe străzile orașelor, fotografiezi luminițe la geamuri și te bucuri de viață?

22 Epic Nights conține 22 de single-uri 100% originale și este didicat în totalitate creatorilor care-și transformă nopțile în unele epice prin pasiunile și creativitatea lor, pe ritmuri de dans.

Albumul 22 Epic Nights este un mashup de piese Indie Pop, Electronic, R&B, Dance, Ne-oSoul și Trap și a fost filmat în întregime cu #GalaxyS22Ultra.

Piesa „Pe Repeat”, cântată de Bianca Dan, este noul imn al nopții și este inspirată din verile pline de emoții, fluturi în stomac și iubire pe care le-am avut cu toții. E suficient să asculți piesa o singură dată, ca să îți intre în heavy rotation și să începi să o fredonezi toată vara.

O noapte epică este cea în care creezi și dansezi până în zori, te dai cu skate-ul, desenezi, pui versuri pe foaie sau te joci până dimineață.

Lasă-te inspirat de cele 22 de manifestări ale nopții și dă play la idei și creativitate.