Fotografii pe Instagram – din telefon sau din computer?

Fotografii pe Instagram – din telefon sau din computer?Ce înseamnă pentru tine Instagram? O aplicație prin care-ți poți edita fotografiile? O comunitate unde să-ți arăți fotografiile? O piață unde să-ți vinzi produsul? Încă o rețea de socializare pe care zic specialiștii că trebuie să comunici? Sau nimic?

Desigur, pentru fiecare în parte poate însemna ceva diferit și de asta sunt totuși curios de părerea voastră. Credeți că ceea ce uplodăm pe Instagram trebuie să fie o fotografie nativă din telefonul mobil sau putem să uploadăm chiar orice vizual.

Personal le-am încercat pe amândouă și am rămas la părerea că pe Instagram vreau să arăt celor ce mă urmăresc my visual storytelling. Chiar dacă știu Adobe Photoshop și Corel Draw, ba mai mult, chiar dacă pot să fac vizualuri mișto folosind Bannersnack, eu tot la my visual native storytelling. Și asta înseamnă că toate fotografiile mele de pe Instagram vreau să fie făcute cu telefonul mobil și editate (pe cât se poate) din aplicație sau măcar din VSCO.

Dar voi ce părere aveți? Credeți că toate fotografiile de pe Instagram trebuie să fie făcute cu telefonul mobil sau este permis (d.p.d.v. etic și moral) să folosim și imagini create și apoi uploadate? (exemplu aici și aici)

Așteptăm răspunsurile voastre în comentarii.

1 comments on “Fotografii pe Instagram – din telefon sau din computer?”

  1. Inca imi place Instagram, dar devine din ce in ce mai deranjant faptul ca se posteaza fotografii cu diverse citate. Consider Instagram ca fiind mai degraba o comunitate axata pe fotografii realizare cu telefonul, iar daca ar exista posibilitatea afisarii comentariilor doar la cerere (cum e in cazul fb) ar fi si mai placut, cel putin pentru mine. Plus o setare prin care sa restrictionez afisarea video-urilor (asta nu e musai). In rest e dreptul fiecaruia sa foloseasca contul in ce scop doreste, fie el si publicitar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.