Qwik App, o nouă aplicație pentru typography

Qwik App, o nouă aplicație pentru typographyUrmăresc destule conturi de instagram tumblerizate. Sau mă rog, pinterestizate.

Să mă explic: sunt acele poze cu mesaje ba motivaționale, ba *frumu, ba pur și simplu simpatice. De obicei sunt atribuite persoanelor de sexul slab. Dar nu e o lege.

Dacă până deunăzi foloseam doar Over, iată că apăru’ încă o aplicație care face cam același lucru. Te ajută să pui peste pozele tale cuvinte cu diferite fonturi, rame desenate, lauri and other stuff. Qwikapp este o aplicație gratuită la download, dar care îți cere imediat ce vrei să folosești toate fonturile si brizbrizurile 0.99 cenți. Așadar ai de ales între efecte, rame, fonturi (în jur de 50) și artwork.

Odată ce ai finalizat opera de artă, o poți urca pe conturile importante: facebook, instagram, twitter sau o poți trimite pe mail. Funny fact: producătorul aplicației înțelege rostul conexiunii cu utilizatorul și este primul care îți dă follow, de îndată ce ai dat semne că o folosești. Și mai și răspunde la comentarii.

Qwik App