Instagram şi Foursquare monitorizate în România de ZeList Monitor

Instagram şi Foursquare monitorizate în România de ZeList MonitorDacă până acum aveam problema monitorizării pe Instagram şi Foursquare la nivel naţional uite că cei de la Zelist au venit cu soluţia.

Pentru că cele două platforme au avantajul de a fi folosite uşor şi pentru că lunar atrag utilizatori noi Instagram şi Foursquare au ajuns să surclaseze blogurile şi conturile de Twitter (acel moment al meu de bucurie când pot să zic încă o dată “Instagram is better than Twitter”).

Mai jos putem vedea câteva detalii despre conturile româneşti de Instagram şi Foursquare:

  • Pe Instagram, există aproximativ 64 mii de useri activi all-time, aproximativ 5 milioane de fotografii, 73 mii de clipuri video, 4 milioane de comentarii.

  • Pe Foursquare, se monitorizează 147 mii de locaţii din Romania, 90 de mii de useri, 12 milioane de check-in-uri, 70 de mii de recomăndari de locaţii, aproximativ 3 milioane de vizitatori.

  • Cele mai fotografiate locuri pe Instagram sunt Aeroportul Internaţional Henry Coandă, Parcul Herăstrău, Arena Naţională şi Plaja din Vama Veche. – asta-mi dă de înţeles că sunt foarte mulţi instagrammeri în Bucureşti.

  • Cei mai avizi useri de Foursquare sunt constănţenii, mall-ul cu cele mai multe check-in-uri este Băneasa Shopping Center, zona cu cele mai multe check-in-uri este Centrul Vechi Bucureşti, iar cele mai populare locuri de întalnire sunt Piaţa Romana şi Piaţa Unirii din Bucureşti.

  • În ceea ce priveşte userul român cu cele mai apreciate fotografii şi clipuri video pe Instagram, acesta este Inna.

  • În topul celor mai utilizate hashtag-uri se numără #love, #instagood şi #instamood

Sursa

instagram_foursquare