David Bradford: Fotograf şi Taximetrist în New York!

David Bradford: Fotograf şi Taximetrist în New York!Un taximetrist e şi fotograf sau un fotograf e şi taximetrist. Aşa-l putem numi pe David Bradford. Mi se pare genial ce face tipu ăsta. Chiar dacă are o săpunieră, chiar dacă încalcă toate regulile fotografiei dar omul acesta are propriul lui stil. A dus fotografia de street la un alt nivel. Cât de interesant ar fi pentru el dacă ar avea şi Instagram?:)

Acum, ce treabă are acest video şi acest fotograf cu un blog de Instagram? Direct nu are nimic dar indirect e o propunere de inspiraţie pentru cei care încă sunt în căutarea unui stil. De ce? Pentru că pe Instagram nu vorbim doar de fotografie, doar de filtre, strategii de comunicare etc. Fiecare instagrammer are (sau cel puţin ar trebui) un stil aparte de fotografie. Un stil care îl propune, un stil care-l ajută să se diferenţieze de restul lumii. La fel cum David Bradford şi-a ales stilul aparte de fotografie atunci cu siguranţă la fel ai putea face şi tu.

Poate eşti un student care călătoreşti toată ziua cu troleul şi/sau trenul şi-ţi place instagram, de ce nu mi-ai arăta  #viatadintroleu? Stilul nu ţi-l impune nimeni, stilul ţi-l găseşti şi-l adopţi. Dar nu-ţi poţi găsi stilul numai dacă încerci!

Concluzie

Că eşti un brand, fotograf sau un simplu utilizator de instagram găseşte-ţi propriul tău stil. Nu contează că e black&white, că e street, portrait, architecture, nature etc. Ideea e că vreau să fii diferit în feed-ul celui care te urmăreşte!

Sursa

Comments are closed.