Take Me To Romania…din hotelul IBIS (1)

Take Me To Romania…din hotelul IBIS (1)Primul oraş vizitat în excursia Take Me To Romania a fost Sibiu. Un oraş care ne-a trezit dimineaţa la ora 6 şi ne-a pus pe drumuri printre străzile aurite de razele soarelui (ţi se mai întâmplă să foloseşti cuvinte frumoase după ce citeşti un drum de troleu revista DOR). La ora 08,00 oamenii începeau să iasă încetul cu încetul pe străzi. Nimănui nu-i păsa că erau câţiva ciudaţi ce îşi îndreptau telefoanele parcă în fiecare colţ al străzii.

Dar nu despre Sibiu vreau să vă povestesc ci despre imaginile surprinse în hotelul IBIS. Un hotel care şi-a deschis uşile pentru câţiva fotografi mai ciudaţi, ăia ce-şi bagă faţa în telefoanele mobile şi caută prize sau parole de WIFI.

Pe când Lorant era cocoţat undeva la etajul 8, pe un geam, cu atenţia maximă la un ecran de iphone pentru a prinde urmele culorii din steagul României pe străzile din Sibiu,

Raluca era undeva pierdută cu Suzana prin holul Hotelului, numărându-şi like-urile şi orele de somn.

Dar în toată agitaţia asta a frumosului Alex s-a angajat să le facă cinste lui Victor şi Ralucăi cu un zâmbet şi o sprânceană ridicată. Era şi Cristina acolo. A prins momentul, într-o fugă sau momentul a fost în fugă. Mai contează?

Noroc Dorele de ziua ta!

Şi după ce ne-am făcut bagajele şi am plecat din hotel, Alex s-a lăsat aşteptat pentru că tocmai îşi termina paharul şi ultimele rânduri de citit.

Apropo, aţi auzit de proiectul #mysibiu? Check it out here. #mySibiu este un proiect al Asociaţiei pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu şi cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

În numele tuturor participanţilor din proiectul Take Me To Romania, mulţumim hotel IBIS pentru că ai avut grijă de noi în Sibiu şi ţie Tudor pentru…tot!

Comments are closed.