Se caută un hashtag oficial pentru un alt fel de selfie

Se caută un hashtag oficial pentru un alt fel de selfieDe multe ori am spus că Instagram e o sursă foarte bună de inspiraţie atunci când vrei să comunici ceva vizual. Ideea e că trebuie să ştii pe cine să urmăreşti şi unde să cauţi.

De când a avut loc ultimul instameetro am început să-l urmăresc pe Victor Stăvilă. Normal că-l ştiţi pe Victor, că doar am scris despre el în categoria Instagrammerul Săptămânii. Well…de la Victor am furat o idee pe care am implementat-o împreună cu Lorant Pandea în acest week-end.

Am făcut un alt fel de portret. Da da…poate unii ar zice că e tot un selfie. Da, poţi să-i zici şi aşa, tot un selfie DAR e un alt fel de selfie.

Din păcate pentru acest tip de portrete încă nu am găsit nici un hashtag oficial aşa că pentru cei care se simt mai creativi pot să-şi dea cu ideea în comentariul acestui post şi cine ştie, poate chiar se va porni de aici un trend! Împreună cu Victor Stăvilă vom alege hashtag-ul câştigător care reprezintă cel mai bine acest gen de portrete.

Mai jos puteţi să vedeţi câteva portrete!

Alex Spatari

 

Liberskol


15 comments on “Se caută un hashtag oficial pentru un alt fel de selfie”

  1. Am făcut furtună de creiere timp de 5 minute și am căzut de acord că #phonetret e cel mai potrivit. Acum o să ne întoarcem la treabă.

  2. #reverselfie propus de Marius Matache suna chiar bine si e potrivit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.