Se caută un hashtag oficial pentru un alt fel de selfie

Se caută un hashtag oficial pentru un alt fel de selfieDe multe ori am spus că Instagram e o sursă foarte bună de inspiraţie atunci când vrei să comunici ceva vizual. Ideea e că trebuie să ştii pe cine să urmăreşti şi unde să cauţi.

De când a avut loc ultimul instameetro am început să-l urmăresc pe Victor Stăvilă. Normal că-l ştiţi pe Victor, că doar am scris despre el în categoria Instagrammerul Săptămânii. Well…de la Victor am furat o idee pe care am implementat-o împreună cu Lorant Pandea în acest week-end.

Am făcut un alt fel de portret. Da da…poate unii ar zice că e tot un selfie. Da, poţi să-i zici şi aşa, tot un selfie DAR e un alt fel de selfie.

Din păcate pentru acest tip de portrete încă nu am găsit nici un hashtag oficial aşa că pentru cei care se simt mai creativi pot să-şi dea cu ideea în comentariul acestui post şi cine ştie, poate chiar se va porni de aici un trend! Împreună cu Victor Stăvilă vom alege hashtag-ul câştigător care reprezintă cel mai bine acest gen de portrete.

Mai jos puteţi să vedeţi câteva portrete!

Alex Spatari

 

Liberskol


Comments are closed.