#lafereastramea – VEKA Romania

#lafereastramea – VEKA RomaniaProiectul #lafereastramea este pornit de către cel mai mare furnizor la nivel mondial de sisteme de profile din PVC, destinate producţiei de tâmplărie termoizolantă, iar el presupune o provocare. Se dorește ca majoritatea utilizatorilor de smartphone să fie deschiși spre a împărtăși lumea de la fereastra lor, pe hashtagul de mai sus.

Romanilor le place sa faca poze, le place sa surprinda tot ce li se intampla in fotografii si folosesc foarte mult si Instagramul. Ne-am gandit astfel la un proiect in care sa ii provocam pe romani sa suprinda cele mai frumoase imagini pe care le vad #lafereastramea, comunicand in acelasi timp si o serie de valori VEKA care se potrivesc acestui proiect.

Despre proiect

Tocmai ce s-au lansat concursurile prin aplicația Facebook, cât și un concursul pentru bloggeri. Aceleași așteptări pentru fiecare: oameni provocați sa încarce fotografii pe diferite categorii reprezentate de hashtaguri simple: #fericire, #bucurie, #relaxare, #siguranta, #confort, #dragoste, #stil, #Romania, #inovatie, #joaca, #orizonturi.

Practic, tot ce trebuie să facă este sa fotografieze ceva relevant pentru ei care se întâmplă la o fereastră, sa aleagă o categorie în care se încadrează fotografia dintre cele de mai sus și să marcheze fotografia cu hashtagul aferent temei (#confort, #dragoste etc) cât și cu hashtagul proiectului #lafereastramea.

O altă condiție ulterioară este ca cel ce urcă poza pentru concurs să dea tag conturilor Veka, atât pe Instagram cât și pe Facebook (posibilitatea de a o face pe facebook fiind doar prin aplicația desktop).

Pozele urcate vor fi apoi arbitrate de un alai de jurați, alaiul fiind alcătuit din endorserii oficiali ai campaniei: Cristian ManafuRadu ValcanDragoș AsafteiCristina Mazilu, Cristian Vasile (București Optimist)Alex Damian cât și un reprezentant VEKA Romania. Plus subsemnatul.

Concursul e valabil în perioada 24 august – 18 septembrie.

PREMIILE (pentru concursul dedicat bloggerilor)

În funcție de notele acordate de juriu, vor exista premiul 1, premiul 2 și premiul 3.

Premiul 1 – 1 x MacBook Air – 1500 euro

Premiul 2 – 1 x voucher at Emag – 1000 ron

Premiul 3  – 1 x voucher at Emag – 1000 ron

Premiul de popularitate: fotografia care însumează cele mai multe like-uri la sfârșitul concursului va primi premiul de popularitate: 1 x voucher at emag în valoare de 2000 ron (aici cred că instagramerii cu greutate ar putea face clar diferența)


Concursul din aplicație – trebuie sa încarci o poză facută de la fereastră, să bifezi categoria în care ai încadra poza, iar aplicația ți-o personalizează cu un layout special și poți să îi dai share la tine pe profil. 

Aici perioada de înscrieri e mai mare 31 august – 30 septembrie, dar premiile sunt acestea:

 

Premiul 1 – 1 x MacBook Air – 1500 euro

Premiul 2 – 1 x voucher at Emag – 670 euro

Premiul 3  – 1 x curs de fotografiela F64 – câștigătorul are libertatea de a alege un curs în cuantumul sumei de maxim 180 euro

 

Premiul de popularitate: fotografia care însumează cele mai multe Like-uri la sfârșitul concursului va primi premiul de popularitate: 1x Samsung Galaxy Tab.

Premiile special pentru Share: fiecare dintre cei doi câștigători aleși, în mod aleator prin intermediul website-ului www.random.org va primi premiul special pentru Share, constând într-o tableta Samsung Galaxy Tab.